2022.09.18. - MAGYAR ÖRÖKSÉG NAP - HUNGARIAN HERITAGE DAY

Ünnepeljük a magyar ételeket, kultúrát, zenét, éneket, táncot, irodalmat! 

A műsor felvétele

Művészeti kiállítás! Magyar csemegekészítmények az Aranypaprika és a HunDeli által!  Eladó sütemények a gyülekezeti hölgyek által!  Élő zene! 

A rendezvényen gyülekezetünk elismerésben részesíti Cser Lászlót és Cser Máriát, és kitüntető oklevelet ad át nekik a magyarságért és a magyar kultúra megőrzéséért végzett több évtizedes önzetlen munkájukért.

PROGRAM:

11:00 - 12:15 Istentisztelet: magyar és angol nyelven. 

12:30 - kb. 14:15-ig a Kossuth teremben: Autentikus magyar ételek + kedvenc süteményeid, többek között beigli, pogácsa, kifli, krémes, stb! ZENE: LACI ORBÁN magyar népi hegedűvirtuóz! 

Kb. 14:15 óra körül a templomteremben: Zene, tánc, vers, ének és sok más!

Fellépnek:  
László és Cser Mária! A Kárpátok Néptáncegyüttes! Orbán Laci mesteri népi hegedűművész! Szoboszlai Sándor So. Cal. Magyar Színház előadói, valamint Bartha Szilvia, Dr. Tai Chen, Mónus Olivér, Pacsirta Kórus és még sokan mások! Rendező: Mátté Éva. Műsorvezető: Hegedűs Attila.

Előadás után: 
Jó hangulat, frissítők, DJX & Geburth Péter harmonikaművész zenéje!

A bevétel templomunk új klímaberendezésének és új tetőszerkezetének javára.

Isten áldja meg minden támogatónkat

Celebrate Hungarian food, culture, music, song, dance, literature and more! 

Art Exhibition! Hungarian deli products by Golden Paprika and HunDeli!  Pastries for sale made by the church ladies!  Live music! 

During this event our Congregation will honor László and Mária Cser and present them with a Certificate of Appreciation for their many decades of selfless work on behalf of Hungarians and preservation of Hungarian culture. 

Az esemény képei




















Köszönet és elismerés

Az elmúlt két év egyre kiszámíthatatlanabb jövő képét mutatta. Járvány, háború, energiaválság, infláció szűkíti a társadalmi életet, miközben mi a semmiből egy új világot alkottunk, ahol a nézők kikapcsolódhattak egy kicsit.

2022. szept 18-án, a Magyar Örökség Napján, igen nagy napunk volt egyházunkban. Sokat dolgoztunk rajta és készülődtünk. Voltak, akik teljes odaadással dolgoztak, és a megfeszített utolsó napon erejüket nem kímélve, bizony emberfeletti küzdelemben végig vitték feladatukat.  

Hálásak vagyunk mindezért. Siker koronázta munkánkat!

Mindnyájatoknak őszintén köszönöm, hogy ezt a rendezvényt sikerült létrehozni. Köszönöm az együttműködést, a fáradságot, az önzetlen hozzájárulást a sikeres előadáshoz. Köszönöm az előadóknak, hogy ilyen magas színvonalon készültek fel és csodálatos előadást adtak. 

Tiétek a babérkoszorú! De, mint ahogy Johann Sebastian Bach jelezte művein: SOD!  Soli Deo Gloria! Egyedül Istené legyen a dicsőség!

Baráti szeretettel,
Matte Éva

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések