Eredményesen megtartott éves Közgyűlés az egyháznál


 Június 20-án megtartottuk az éves Közgyűlésünket. Általában februárban esedékes a gyülekezet legfontosabb közösségi eseménye, idén az esemény a járványhelyzet miatt júniusra tolódott. 

Isten gondoskodása velünk volt, mert a gyülekezet a nehézségek ellenére együtt tudott maradni, és a kényszerből bevezetett online jelenlét segítségével új személyek kapcsolódhattak eseményeinkhez, közelről és távolról, és vettek részt a gyülekezet életében. A járvány elvonultával a gyülekezet a megpróbáltatások által megerősödve folytathatja az Isten által ránk szabott munkát.

A lelkészi, főgondnoki és pénztárosi beszámolók alapján eredményes évet zárhattunk, döntöttünk a gyülekezet legfontosabb kérdéseiben, és  meghatároztuk az elkövetkező év feladatait. 


A közgyűlés döntésének értelmében a gyülekezet Tiszteletbeli tag elismerést hozott létre. 

A Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház a Tiszteletbeli tagság adományozásával oklevél formájában nyilvánítja ki köszönetét, elismerését és tiszteletét az egyházunk életéért, fennmaradásáért végzett tevékenységért azok számára, akik nem tudnak a közösségünkben rendszeresen fizikailag is jelen lenni. Gyülekezetünk a Tiszteletbeli tagját a közösség részének tekinti, habár a Tiszteletbeli tagság nem jár kötelezettséggel. 

A Közgyűlésen a gyülekezet Tiszteletbeli tagjává fogadottak:

Robin Kovacs
William Kovacs
Magdalena Lőrincz
Koloman Ludwig
Pap Ágnes Ibolya
Pap Lóránt
Martha E. Sykes


Köszönjük a Tiszteletbeli tagjainknak a közösségünkért végzett áldozatos munkáját, és Isten áldását kérjük életükre.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések