Kapcsolat / Contact


Cím / Address: 12717 York Avenue, Hawthorne, California 90250

Telefon: (310) 355-1475‬  (üzenetet lehet hagyni)

E-mail: templom@elsoegyhazla.org

Kövessen minket Facebookon - Follow us on Facebook

Megjegyzés küldése

3 Megjegyzések

 1. Én már nagyon sokat segítettem anyagilag is,de soha nem kaptam még visszajelzést sem,akár egy köszönetet. A vallás (népbutítás) pénz beszedés.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Ismeretlen,
  Minden támogatásért, legyen az anyagi vagy bármilyen más segítség nagyon hálás a gyülekezet minden tagja az adományozónak, még akkor is, ha esetleg nem fejezzük ki fizikai köszönetben. Bár nagyon igyekszünk, hogy kifejezzük hálánkat. lehetséges, hogy az nem az elvárt módon történik. Sajnáljuk, ha így érez. De hogy érezze, hogy a szeretet van a közösségben, arra kérjük jöjjön el közénk rendszeresen. Minden vasárnap szeretettel várjuk.
  A gyülekezetünk fennmaradása az önzetlen adományozók segítségén és Isten támogatásán múlik. Ha mi nem is fejezzük ki hálánkat megfelelő módon gyarlóságaink miatt, imádkozva kérjük Istent, hogy Ő fizesse meg azt az adósságot amivel Önnek, kedves Ismeretlen adósai maradtunk.
  Tisztelettel,
  Hegedűs Attila
  presbiter

  VálaszTörlés
 3. Amikor adunk, vagy adományozunk és elvárunk valamit cserébe, az tranzakció és nem a szívünkből jön.
  Az egyik szem az adományon van a másik meg, azon, hogy mit kapunk érte cserébe. Igy az adomány nem igazi jótékonyság. Ugy kell adnunk, hogy senki ne tudjon róla, csak úgy a szívünkből, tiszta szeretettből, arra gondolván, hogy talán még ha kicsi is a mi adományunk, de segítünk valakin, és ez pozitív változást hozhat a világon.
  Ugy adj, hogy semmit ne várj érte, és akkor fogod megtapasztalni az ajándékozás örömét.
  A titok az, hogy olyan helyre adj ahol szükség van rá. A jó Isten áldása legyen az önzetlen adományozón.

  VálaszTörlés