2022. február 12. - Judith Toth memorial - Tóth Judith emlék istentisztelet


 February 13, 1943 – December 22, 2021

A gyászoló családot szeretettel hívjuk és várjuk az istentisztelet közösségébe, ahol együtt könyörgünk gyászoló testvéreink vigasztalásáért. Isten békessége, szeretete őrizzen mindnyájunkat. Ámen.
Zoltán Bátori, lp., és a Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház Vezetősége

Judith Tóth, age 78, of Torrance, California passed away peacefully during the afternoon hours on December 22, 2021. Born in Aszód, Hungary to the late János Gyebnár and his wife Mária Hrencsár, Judith spent many happy years in Torrance, California.

Judith is survived by her loving husband Miklós Tóth, sons Miklós and Zoltán, daughters in law Erika Tóth and Katalin Tóth and three grandchildren, Michael Tóth, Nicholas Tóth and Dylan Tóth. She is also survived by her brothers Matyi and Zoltán, who both live in Hungary.  

Judith and Miklós moved to California from Hungary in 1975 with two small children in order to start a new life and seek better opportunities for their family. She did not speak English and started out as a seamstress and dress maker. She was very ambitious and together with Miklós by 1984, managed to save enough money to purchase a dry cleaners. She was very proud to be a business owner, running a successful business until 1997. 

Judith was passionate about life. She loved her family deeply and immensely. She loved politics, sports and going to the casino for a weekend, often bragging about her winnings. She loved to cook, sew, crochet and bake. A little lady with a huge personality, she was generous, outgoing and willing to engage anyone in friendly conversation. 

Judith was beloved and respected by those who knew her. Beautiful inside and out, she touched countless lives with her wisdom, kindness and love. May she rest in peace and may her memory remain a blessing to all who knew her. She is profoundly missed. Rest in peace MOM. We Love You Very Much !!! 

Édesanya, nyugodj békében. 
Emléked örökké legyen áldott. ~ Szeretető Családod

* * *

ISTENTISZTELET

2022. február 12. d.e. 11 óra
No matter where you are, you can participate! 
Kapcsolódás a megemlékezéshez távolról: 
Internet: https://meet.google.com/vcd-rvfy-iwd  
Telefon: + 1.916.400.9608 PIN: 788 690 646‬#

ELŐJÁTÉK: Melinda Puhó (zongora) és Dr. Tai Chen (furulya).

ISTEN NEVÉNEK SEGÍTSÉGÜL HÍVÁSA: Zoltán Bátori, lp.

ELŐFOHÁSZ: Zoltán Bátori, lp.

APOSTOLI HITVALLÁS - Gyülekezet hangos elmondása a lelkipásztor vezetéséve1:
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az Õ egyszülött Fiában, a mi Urunkban, aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától, szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették. Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül, fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atya Isten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat. Hiszek Szentlélekben. Hiszem az egyetemes anyaszentegyházat, a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát, a test feltámadását és az örök életet. Ámen. 

ÉNEK: 90. Zsoltár - Tebenned Bíztunk Eleitől Fogva.

IGEOLVASÁS: Zoltán Bátori, lp.

KEGYELEM és IGEHÍRDETÉS: Zoltán Bátori, lp.

PÁSZTORI IMÁDSÁG: Zoltán Bátori, lp. 

ÚRI IMÁDSÁG - Gyülekezet hangos elmondása a lelkipásztor vezetéséve1:
Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg  a te neved;  Jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is. A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma. És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek; És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké.  Ámen!

REQUIEM:...Ő, az Egyetlen...Melinda Puhó (zongora) és Dr. Tai Chen (furulya). 

FÉNYKÉPEK: (zene Il Divo Mama). 

IMA: Zoltán Bátori, lp. 

MEGHÍVÁS – ELKÖSZÖNÉS: Bátori Zoltán, lp.

ÁLDÁS és ELBOCSÁTÁS: Zoltán Bátori, lp.

ÉNEK:  23. Zsoltár - Az Úr Énnékem Őriző Pásztorom.

ZÁRÓ SZAVAK: MiklósTóth.

AVE MARIA: Melinda Puhó (zongora) és Dr. Tai Chen (furulya). 

POSTLUDE: Melinda Puhó (zongora) és Dr. Tai Chen (furulya).

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések